ISKAZ promjena u STVORITELJA ' dioničko

Željeli bismo vas obavijestiti da naša tvrtka kreator je stekao 70% dionica kompanije GRG Bankarstva, i hoćemo spajanja sa GRG Bankarstva, ali neće biti promjena u tim Stvoriteljeva, poslovnoj praksi i korisnički servis.

Osnovana 2001 godine, kao prva tvrtka koji su samostalno razvili čitač uložene kartica i kartica dozator, KREATOR (KINA) TEHNOLOGIJA CO., LTD postaje jedan od vodećih hi-tech kompanija, što integrirati R & D, proizvodnja i marketing plaćanje karticom, gotovinom i plaćanja online modula. Certifikat autentičnosti sustava kvalitete ISO9001 2002, KREATOR postao Shenzhen Hi-tech poduzeća u 2003. Poštovan nacionalne Hi-tech poduzeća u 2008.

Stvoritelj neprestano napreduje uz podršku i brigu od klijenata u zemlji i u inozemstvu. U polju kartice plaćanja modul industrije kao i industrije uplata gotovine, kreator je razvio serijski fin, inovativnog proizvoda, kao i CRT 630 CZ1 čitač beskontaktnih kartica, CRT-310N visokih performansi motornih vozila čitač kartica, CRT - 288C čitač kartice visokih performansi i C100 B11 gotovinu akceptorskih, koji su samo uz pridržavanje international i Kina standardima.

GRG bankarstvo je vodeći pružatelj valuta prepoznavanja i gotovinu obrada rješenja sa velik potencijal i brzog razvoja.  Više od 20 godina, GRG specijaliziran za razvoj i proizvodnju Automatiziran reći stroj (ATM), Video Teller Machine(VTM), automatsko Fare zbirke (AFC), valuta priznanje i gotovinu obrada opreme modula i sustava, je moderno poduzeće visokotehnološkoj koji sudjelovali u nezavisne R & D, prodaje, proizvodnje, usluga.

Sa sjedištem u Guangzhou, GRG je br. 1 ATM dobavljač u Kini i vrh 5 igrača na globalnom tržištu. GRG je sveobuhvatna rješenja su naširoko koristi u sektore financija, Telekom, CIT, željeznički i prodavati. Dok ne do ožujka 2015, GRG's proizvodi i rješenja su naširoko koristi u preko 70 zemalja i regija širom svijeta, sa više od 170.000 stroj pruža pouzdanost, sigurnost i udobnost za više od 10 milijuna ljudi svaki dan.

Uz sve veću potražnju za samoposluživanje opreme kako na domaćem i stranom tržištu ugrađen napredan kartica čitač ima svijetlu budućnost. Putem stjecanja stvoritelja, za GRG, s jedne strane, može smanjiti troškove, a poboljšati profitabilnost na temelju sastanka njihove vlasnik zahteva za karticu ugrađen čitač modul; s druge strane, GRG možete otvoriti novu točku dobit za postizanje održivog razvoja promicanjem rješenja diljem svijeta.

Nakon Akvizicije, GRG Održat će 70% dionica od STVORITELJA, i promjene će se izvršiti u Stvoriteljeva tima, poslovne prakse i korisnički servis. GRG neće štedjeti napore kako bi pomogli novi KREATOR uz snažan tehničku i marketinšku podršku, biti globalni lider u industriji kartice i keš isplata.

Kao kineski izreka kaže: vratiti koliko god možete čak malo u korist ste dobili. Puno hvala opet za stalna potpora i pomoć, novi kreator će držati predstavljanje naše vrijednosti gosti uspjeh, poštenje, inovacija i suradnju. Javite nam se za ruke i krene stvaranje više svijetla budućnost.

STVORITELJ (KINA) TEHNOLOGIJA co

2015-7-31