CREATOR RFID čitač

Porodica CREATOR RFID čitača kombinuje najnoviju RFID tehnologiju sa atraktivnim i prilagodljivim dizajnom. Ona se lako može integrirati u većinu fizičkih sistema za kontrolu pristupa, i podržava sve standardne pristupne kartice na tržištu.

Čitač je jednako dobro pogodan za unutrašnju i spoljnu upotrebu, jer može sve izdržati od prašine do ekstremnih vremenskih uslova. Čitač možete prilagoditi bojom i logotipom po svom izboru i izabrati između dvije različite veličine čitača, sa ili bez tastature.

Izaberite tehnologije kartona

Takođe izaberete koje tehnologije pristupne kartice želite da koristite, kao što su MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire i EM kartice. Kada želite da podržite novu tehnologiju, jednostavno koristite konfiguracijsku karticu - ne morate ponovo instalirati čitač kako biste ga nadograđivali.

Bezbedna komunikacija sa OSDP-om

Većina čitalaca dekodira pristupnu karticu i šalje informacije u običan tekst kontrolnom uređaju, što omogućava kriminalcu da kopira karticu, čak i ako koristite tehnologiju najsigurne kartice. Ovo je sprečeno kod Cidron-a, pošto komunikacija između čitača kartica i kontrolnog uređaja koristi Open Supervised Device Protocol (OSDP) sa Secure Channel Protocol (SCP).