RFID čitač: Lampa mudrosti učinkovito korištenje

Pomoću tehnologije RFID čitač razvijen "lampa mudrosti", uz funkciju rasvjete, također mogu tretirati kao električni gomile, okolina, urbanim značajkama kao što su WIFI mikro bazne stanice. Osim toga, RFID oznake učitaju "lampa mudrosti", može se koristiti kao semafore, prometne znakove, funkcija razvoja visoke.
Nenapadno preuzimanje datoteka APP, ako put dogodi da netko leži u nesvijesti, bit ćete u mogućnosti da pomogne tipke na uređaju gumb admin platforma osoblju za pomoć, ne samo da možete videopoziv i platforma osoblje, uključujući lokaciju i monitor sadržaj informacije pomoći će biti poslat izravno za upravljanje platforma za brzo spašavanje. Osim toga, APP nudi najbliža pošta, naplatiti i platiti preko PayPal, prepaid kartica i drugih sredstava.
Hui svjetlo Poljaci, ali također na temelju potreba u budućnosti, daljnje opterećenja RFID elektroničke pločice, parking metara, semafori, Prometni znakovi, parkiralište znakovi i čak umreženi moduli kao što su auto informacije ekrana, s visokim stupnjem funkcionalne skalabilnost.