Motorizovani čitač kartica i proizvođač-kreator

Creator CRT-310-N je motorizovani čitač kartica sa punom karticom, sa karticom koja je uhvaćena / izbačena i 3 kartice u jednoj funkciji, koja može da obradi sve standardne tipove kartica. Integrisani sklop zatvarača razvijen je kako bi se uklonilo prodiranje stranog tela i smanjila kontaminacija prašinom i prljavštinom.

Motorized Card Reader Factory and Manufacturer

Stražnji izlazni dizajn kartice omogućava snimanje i zadržavanje kartica u stroju, ali i dalje održava funkcije čitanja. Potpuno umetanje motorizirane kartice osigurava maksimalnu pouzdanost čitanja i pisanja i sprječava prijevremeno povlačenje kartice tijekom ciklusa podataka. Superiorna konstrukcija i pogonski materijali pružaju dokazanu pouzdanost preko 1.000.000 ciklusa umetanja kartica. Opremljen za čitanje magnetnih traka (čitaj na umetku ili povlačenje), RFID i IC kartice industrijskog standarda veličine 85,5 mm x 54 mm.

CRT-310-N čitač kartica je sastavni dio linije čitača Creator kartica, odabranih zbog svog superiornog skupa značajki i poboljšane zaštite u zahtjevnim radnim okruženjima.