Čitač kartica motora CRT-310-N Način rada

Čitač kartica motora CRT-310-N Način rada:

Umetanje kartica:

1) ICRW automatski čita karticu sa magnetnom trakom nakon što kartica uđe u ,, a zatim pomeri karticu u unutrašnji položaj

2 W ICRW pomera karticu u unutrašnji položaj nakon unosa kartice sa zadnjeg terminala.

6.2 Čitanje magnetne trake:

ICRW automatski čita karticu s magnetnom trakom nakon što kartica uđe u , spremanje podataka u RAM to čekajući da učita podatke nakon primanja odgovarajuće naredbe

6.3 Pročitajte IC karticu: prelazak na radnu poziciju IC kartice , i početak rada nakon uspješnog pomicanja auto uključujući tip auto-test kartice test.

6.4 Čitanje beskontaktne IC kartice: kartica koja ostaje u ICRW na radnoj poziciji IC kartice, RF rad je dozvoljen u ovom trenutku.

6.5 Obrada nenormalnih kartica:

1) Nenormalne kartice znače da se veličina i oblik razlikuju od ISO standardnih kartica

2 W ICRW automatski uklanja karticu ispred ulaza ako sudija karticu neuobičajeno kada kartica uđe u mašinu

3 ging Ponovno punjenje abnormalne kartice IC ako ICRW proverava da li je abnormalna kartica postojala postoje 2 načina da se postupi na sledeći način:

, Za dugu karticu , izvršavanje naredbe resetiranja , ICRW uklanja karticu naprijed

The Za kraću karticu the gde se kartica ne nalazi u mašini ili na prednjem ulazu reset izvršavajući komandu za resetovanje “izbacivanje kartice unazad” to u međuvremenu za umetanje normalne kartice, ICRW će ih zajedno isprazniti.

6.6.

1 cable Kabl za napajanje je kombinovan sa 4 žice (crveno-žuta-2 crna , , 12V-crvena / žuta GND-crna , žuto-crna u srednjem setu je pripremljena za rezervno napajanje to povezivanje na rezervni kondenzator za karticu koja se izbacuje kada se isključi napajanje

2 main Jednom kada se isključi glavni napon for postoji rezervna snaga za pripremu rada W ICRW će početi da radi u režimu za isključivanje energije nakon 1 sekunde , ako je kartica unutar ICRW-a, izbaci karticu ili nije određena setom parametra PD; Odgovori ICRW-a negativni na bilo koju naredbu prije oporavka napajanja “riječ o pogrešci“ power down protected state ”

3) Ako je glavni izvor napajanja (≥11V) W ICRW se vraća u prethodno stanje (prije isključivanja) izvršavanjem naredbe reset.

6.7 Rukovanje greškama

Kada ICRW zauzme grešku blokova , potrebno je izbrisati znak greške slanjem naredbe reset, nakon čega je moguće izvršiti druge naredbe. (Detalji se odnose na protokol)

Ako želite da saznate više o čitačima motornih kartica , kontaktirajte online službu za korisnike.