Način održavanja posude za SIM karticu CRT-720

Način održavanja Dozator SIM kartice CRT-720

Do habanja i prašine dolazi usled izloženosti abraziji i prašini nakon određenog perioda upotrebe. Performanse mašine će biti oštećene od prašine na senzoru i zagađivača na kontaktu IC, u ovoj situaciji, održavanje za CRT-720 je potrebno i specifično uputstvo se odnosi na sledeće:

1. Očistite i podmažite komponente dozatora četkom ili mekom krpom kada je komponenta dozatora zaprljana.

2. Podmazati transportne komponente (vođica, vijak, vijak, blok željeza) četkom ili mekom krpom kada transport nije glatko i lako.

3.Sensors Detection (Otkrivanje senzora): Prvo priključite uređaj, a zatim potražite status senzora iz DEMO softvera. Normalno stanje statusa senzora se odnosi na sljedeću sliku. Ako postoji neka nenormalna situacija senzora, molimo vas da izvršite čišćenje da očistite senzor.

4.Periodic Maintenance: Preporučujemo da to učinite jednom u svaka 3 mjeseca

For Održavanje senzora: Očistite tri senzora U oblika na vrhu PCB-a i senzore za karticu za grešku u bin / slagaču kartice čistom mekom četkom.

Of Čišćenje kontakta sa SIM kartice: Pomerite ležište kartice tako što ćete pritisnuti dugme za preuzimanje kartice i očistite kontakt SIM kartice sa četkicom za alkohol.

Machine Za mašinsko čišćenje: Komponenta za transport kartice i komponenta dozatora moraju da budu čisti i podmazani.

55555555555555