Latinska Amerika Bankovna kartica Kineski čip

Novinar agencije Xinhua novinar Zhao Yan Chen Weihua


"Žao mi je, vaša banka kartica se ne može uneti." "Žao mi je, vaš telefon se ne može uvesti." Upravljanje fabrikom tako strogo? Tako je, jer je fabrika specijalizovana za proizvodnju sigurnosnih informacija kao što su bankarske kartice i kartice za mobilne telefone. Ovde se proizvode proizvođači brojnih čip bankovnih kartica, kartica mobilnih telefona i saobraćajne kartice koje koriste stanovnici zemalja Latinske Amerike, uključujući Brazil. Holding kompanija ove fabrike je privatno preduzeće iz Kine.

Poslednjih godina, finansijska saradnja između Kine i zemalja Latinske Amerike je procvetala. Banka Kine i Industrijska i komercijalna banka Kine uspješno su se ukorijenili u Brazilu i još više zemalja Latinske Amerike i postali su talasi u ploči finansijske saradnje između Kine i Latinske Amerike. Podsećajući ovo, kineski proizvođači kartica drže trend vremena i hvatanja tržišta u Latinskoj Americi.

Sa samo preko milion stanovnika u Brazilu, možete videti brazilsku zastavu koja leti rame uz rame sa kineskom nacionalnom zastavom. Brazilska kompanija InterContinental, koja je pod kontrolom Beijing Catch Data Corp., nalazi se u ovom malom gradu po imenu bivšeg predsednika Brazila.

Na dobro rukovodećoj radionici možete videti kartice koje izdaju glavne brazilske banke kao što su Federalna banka banke Brazilije i Brašovska banka, kao i bankarske kartice u zemljama kao što su Peru i Panama, Carrefour šoping kartice, članovi Metropolitan osiguranja Kartice kompanija i tako dalje. Karte su napravljene ovde, štampane, komprimirane i instalirane na visokokvalitetnom profesionalnom papiru uvezenom iz Kine. Kartice se zatim šalju u kompaniju gde su lične informacije kompanije zabeležene u fabrici kompanije u Sao Paulu ili u zemlji u kojoj su poslate potrošačima.

Proizvodnja bankovnih kartica u Latinskoj Americi je tržište niša, sa više od 10 proizvođača u Latinskoj Americi. Menadžer InterCorca Massio Moreira izjavio je da je kompanija osnovana 1999. godine sa odobrenjem globalnih kreditnih kartica kao što su Visa, MasterCard i American Express, sa trenutnim proizvodnim kapacitetom od 150.000 kopija mesečno. Postoje i telekom kartice, transportne kartice i usluge kupovne karte, uključujući olimpijske igre posvećene saobraćajnicom prošle godine Rio Olimpijske igre proizvede Interweave.

Kao kompanija za zaštitu pametnih kartica i informacija, postoji 11 kancelarija širom svijeta. U prvoj instanci, Brazil je u 2014. godini održao kampanju promocije proizvoda u Brazilu, a potom je kupio 57% Intercontinentala u 2016. godini kao svoju holding kompaniju. Trenutno, pored sistema fabrike za proizvodnju, kompanija poseduje i personaliziranu fabriku za pisanje kartica u Sao Paulu i planira da na latinoameričko tržište dovede više vodeće kineske tehnologije informacionih tehnologija.

"Na tržištu u Brazilu smo veoma lukavi, sa više od 200 miliona ljudi sama po sebi i čitavom regijom Latinske Amerike, i shvatamo da u oblasti sigurnosti plaćanja i proizvoda za sigurnost transakcije, Latinska Amerika i Azija još uvijek postoje određeni jazovi između verujem da filijala u Brazilu može pomoći u poboljšanju tržišta plaćanja i informisanja u Latinskoj Americi koja se uglavnom nalazi u Brazilu. "