KIOSK SAMO-SERVIS TERMINAL - NEZAVISNI I EFIKASNI PRODAJNI KANALI

Istraživanje pokazuje da su samooskrilni terminali Kiosk instalirani kapaciteti u svijetu raste na skoro 15 posto godišnje. Kao što se vidi iz brzog razvoja instaliranog kapaciteta, Kiosk-ova kolekcija informacionog konsaltinga i prodaja samouslužnih terminala u eri orijentisane na kupce i orijentisanu na prodaju, naglašavajući iskustvene usluge danas, debitovao je.

Sada, globalni trgovci na malo imaju kombinaciju tradicionalne prodaje robe i samoposluženja Kiosk-a. Oprema za samoposluživanje Kiosk-a postala je efikasno sredstvo za trgovce koji poboljšavaju sliku o prodavnici i poboljšavaju kvalitet usluge. Anketa pokazuje, reklamiranje, pitanja o opštim informacijama, pitanja o informacijama o proizvodima, elektronske transakcije, izdavanje biltena, plaćanje računa, samoprocena i ostali supermarketi su glavna aplikacija Kiosk-a.

kiosk card reader

Toliko osobnih aplikacija, pustite da pogledate Kiosk će imati bliske kontakte sa našim životima. Kompanija Wincor Nixdorf kombinovala je samoposluživanje i uspešno iskustvo maloprodajnog sektora, uveden za maloprodajne aplikacije mašina za samoposluživanje Kiosk: imaju otvorenu platformu, dizajn ekrana osetljivog na dodir, multimedijalne mogućnosti, fleksibilan mrežni pristup, standardizaciju operativnih sistema i interfejsa , kao i izuzetne usluge. Posebno je napomenuti da je zbog modularnog dizajna i samostalne konfiguracije pogodniji za razne fleksibilne i personalizovane aplikacije: pored tradicionalnog izvlačenja izvan informacija, Kiosk nudi i billpayment, prepaid telefonske kartice, kupovinu ulaznica i ulaznica postižemo distribucione vijeće, štampanje fotografija i druge usluge, dok još uvijek ostvarujemo informacije o prijenosu i emitovanju, povećavaju skener ili mogućnosti vođenja. Da pogledamo na opremu Kiosk na praktičnom slučaju na globalnom tržištu:

Kiosk Proizvod se koristi u Njemačkoj

Kioskproduct se primjenjuje kao glavni kanal za povratne informacije potrošača. Članovi prodavnice odeljenja mogu sami provjeriti tačke, a prema tačkama koje su izvršene izmjenama za registar poklona sa čitača članskih kartica za Kiosk koji su stavljeni u prodavnicu; prodavnice takođe nude korisničke informacije i usluge za informisanje potrošača preko Kiosk-a, ova usluga ne može samo brzo pomoći potrošačima da brzo pronađu robu, ali i omogućavaju potrošačima da jednostavno kupe proces kupovine. Za robne kuće, nudite tako pogodne usluge i iskustvo potrošača nesumnjivo će poboljšati lojalnost kupaca.

KioskProduct se koristi u Holandiji

U Holandiji, prodavnice Albert Heijnsupermarket, Kiosk je konfigurisan kao termin za plaćanje samo-checkout-a. Nakon kupovine, potrošači mogu sami provjeriti i iskusiti novi način plaćanja, kojim se koristi bezgotovinsko plaćanje. Za trgovce u maloprodaji, u poboljšanju prilagođavanja, povećavaju lojalnost kupaca, ali takođe mogu optimizovati proces odlaska i plaćanja, a što je još važnije za smanjenje troškova maloprodaje.

Kiosk je u svim aspektima života, u maloprodaji, finansijama, vazduhoplovstvu, poštanskim uslugama, hotelima, bolnicama, upravljanju saobraćajem, pa tako i slučaj sa našim životom, sve više i više ćiške figure, ne samo da predstavlja novog potrošača iskustvo, ali i predstavljaju upotrebu terminala za samouslužbu, podržavaju novu prodajnu strategiju profitabilnog prodajnog modela. Stigla je èokolada.

KREATOR (KINA) TECH CO., LTD

CREATOR je jedan od proizvođača čitača kineskih kioskih kartica, pruža KioskIC / RF čitače / pisače kartica, dozatori za Kiosk karticu, validator zakona za cijeli svijet.

Tel: + 86-755-26710992

Faks: + 86-755-26710105

Mobitel: +8613798299145 (24hours)

E-mail: sales@china-creator.com