Napredni proizvođač čitaoca pametnih kartica

Kineska međunarodna samouslužba, Kiosk i Vending Show 2018 održaće se u Šangaju New International Expo Centru od 26. do 28. aprila 2018. Na izložbi su prikazani razni proizvodi uključujući i samouslužne terminale i rešenja, sveobuhvatne sisteme za prodaju, kiosk, valutne sisteme identifikacije , opremu za štampanje samoposlužne opreme, opremu za mobilne uređaje za plaćanje, čitač pametnih kartica , dodatni pribor i usluge vezane za automatske uređaje itd.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Kreator je pozvan da učestvuje na izložbi. Zašto je bio pozvan kreator? Kakav je posao Tvorac?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Osnovana 2001. godine, CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD postaje jedna od vodećih hi-tech kompanija, koja je integrisala RD, proizvodnju i marketing kartičnih plaćanja, gotovinskog plaćanja i modula za plaćanje putem Interneta. Certified ISO9001 sistem kvaliteta Authentication 2002, CREATOR je postao Šenžen hi-tech preduzeće 2003. Honored National Hi-tech Enterprise u 2008, Creator je rangiran kao jedan od Shenzhen TOP 500 srednje veličine Enterprise u 2009.


Kao prva kompanija koja je samostalno razvila ugrađeni čitač kartica i karticu, CREATOR je lider u industriji kartičnih modula, kao i modul gotovinskog plaćanja, takođe advancer u online platnom prometu zbog sticanja najnaprednije jezgre tehnologije.


Stalno istraživanje i istraživanje, Creator je razvio sedam serijskih proizvoda od izvrsnih i inovativnih proizvoda: čitač kartica za javni telekom, refuel terminal, motorizovani čitač za samouslužni terminal, 3 u 1 motorizovanog čitača, karticu za izdavanje kartice, dozator, modul za plaćanje putem Interneta itd. Dobili smo jedan patent za pronalazak, petnaest patentnih uputstava za uporabu, pet EMV certifikata, CE saglasnost, više autorskih prava i licence za proizvodnju itd. CREATOR je osvojio popularnost sa pouzdanošću proizvoda, izuzetnim performansama i razumnom cenom, proizvodi su bili široko rasprostranjeni Primjenjuje se u oblasti finansija, telekomunikacija, pertrohemijske industrije, poreske masine, maloprodaje, osiguranja, transporta i zabave. Kreator dobija sveobuhvatnu čast od klijenata brzom, odličnom uslugom.


KREATOR se stalno razvija uz modernizaciju sistema upravljanja, standardizaciju protoka, intenzifikaciju arhitekture. Na osnovu Kine i krenuo ka svetu, CREATOR je stalno razvijao i održavao kreativnost, uspostavljajući veliku perspektivu sa klijentima, maksimiziranje međusobne vrijednosti i unapređivanje industrije.