RFID čitač: Zračna luka identifikacijski sustav koristeći

Veliku primjenu RFID čitača u vašem životu, napraviti pravu prepoznaje važnost RFID tehnologije u vašem životu. RFID tehnologija u kombinaciji s aerodrom identifikacijski sustav, kako bi neželjene učinke?
Sustav inspekcije auto-razmak je kombinacija radio frekvencijama i biometrijske ulaz i izlaz na dvije znanosti i tehnologija putničkih odobrenje sadržaja. Putnika u trenutku carinjenja, sistem će napraviti Posjetitelji biometrijske podatke, poput sliku lica, a istovremeno pohranjena u putovnicama Pročitajte putnika USitnjeno nego digitalni lica slika vlasnika.
Auto-razmak inspekcije sustava i imigracija vlasti prethodno arhivirane fotografije nositelj nego pravo, potvrditi odobrenje putnika i USitnjeno putovnice vlasnika je staro i drastično skraćivanje vremena potrebnog za imigraciju klirens.
Prije nego što se zrak putnički informacijski sustavi, sastoji se od avio putnika nakon registracije je kompletan, realnom vremenu let putnika iste osobne podatke, poput imena, datumi rođenja i ostalih prometnih zemlju odredišta migranata za provođenje sigurnosti gostiju, dužnosnika inspekcija po dolasku leta, možete svladati za sumnjive putnika ili manje popularnih objekata kako bi se spriječilo nestašan elemenata iz barijera da prebolim.
Primjena RFID tehnologije identifikacije u zračnoj luci, prijevoz inspekcije više prikladan i efikasan, poboljšanje učinkovitosti i udobnosti za putnike.