RFID čitač kartica: Hitnim slučajevima sport

Kad su velike događaje kada događanja će biti na stadionu. Ali ljudi okupili su se, u slučaju opasnosti kako se nositi s time? Koristimo RFID čitač tehnologija, stadioni za uprave program.
Stadion set na kojem se nalazi RFID oznake RFID oprema, osoblje na terenu i ručni RFID uređaji, kad je hitno, menadžeri komunicirati sa stadiona podzemne nadzorni centar koristeći bežični sistem, izvješće u prirodi i mjestu održavanja.
Kad dođe trenutak, vratara Pritisnite gumb povezan s događajem. Aktivni RFID oznaku sa opremom onda šalje svoj Jedinstveni ID broj, kao i zahtjev za odabir vrste usluga po 13 pristupne točke na nedavnom. Softver ogrlice, prijenos podataka softver sistem, koji zatim će oznaku ID broj odgovaraju lokaciji i prirodi poziv s pristupne točke, se prikazuju na velikim računalo zaslon zapovjedno središte.
RFID softver također mogu pružiti stadion menadžeri s poslovne analize, tako da oni mogu procijeniti kako odgovoriti i riješiti događaje. Oni također mogu biti pred ekran računala u realnom vremenu vidjeti ako osoblje su stigli na mjestu.