Izložba

RFID čitač: najvažniji visoke sigurnosti

Sigurnost RFID oznake samo kao visok kao sigurnost RFID čitač za čitanje. Drugim riječima, napredne RFID oznake samo na 64-bitno šifriranje algoritam oznaku čitač kartica ili kada domaćin podržava 64-bitno šifriranje algoritam biti koristan.
Kao s RFID oznakama, trenutno većinu RFID čitač kartica na tržištu podržava samo Minimalni nivo sigurnosti, a starije šifriranjem algoritama i duljinu ključa je prekratka, što ih čini vrlo lako slomiti. Veća sigurnost novi čitač kartica podržava napredne algoritme, a također podržava jednostavna šifriranje algoritam. Također im dopustiti zaštićen lozinkom i dopuštaju višestruke šifriranja na RFID oznaku neobavezno šifriranje algoritam koristi u području.
Kao što poslovica kaže, promjena je stalna. Sigurnost i RFID aplikacije kao dobro. Algoritme šifriranja su stalno promjena i poboljšanje, ključni uzgoj duge i Jake. Jer RFID je tehnologija u nastajanju i skup značajki RFID naljepnica očekuje se i dalje razvijati s vremenom upoznati promjenjive zahtjeve lanac opskrbe.
Kada izbor RFID oznake i RFID čitači trebaju imati na umu da neki čitatelj može samo nadograditi tako da ručno promijenite hardver u uređaju. Zamislite, ako želite poslati osoblje za održavanje na svakom ulazu zgrade rušenje i ažurirati svaki čitač, opskrbnog lanca od proizvođača do potrošača svaki korak uklanjanje i ažuriranje tisuće čitatelja, bilo bi vrlo koji uznemiruje stvar. Fleksibilnost je ključna značajka RFID sistema. Novi RFID čitač možete jednostavno uploadati novi firmware ažurirati za Svi uređaji u mreži preko mreže.
RFID čitač podržava Internet firmware ažurirati također omogućava više čitatelja u jednom udaljenom mjestu mreže nadogradnje.