o nama

Osnovana 2001, KREATOR (Kina) TEHNOLOGIJA CO., LTD postaje jedan od vodećih hi-tech kompanija, što integrirati RD, proizvodnje i marketinga plaćanje karticom, gotovinom i plaćanja online modula. Certifikat autentičnosti sustava kvalitete ISO9001 2002, KREATOR postao Shenzhen Hi-tech poduzeća u 2003. Poštovan nacionalne Hi-tech poduzeća u 2008, kreator rangiran kao jedan od Shenzhen TOP 500 srednjih poduzeća u 2009.

Kao prva tvrtka koji su samostalno razvili čitač uložene kartica i kartica dozator, KREATOR je lider u industriji modul kartica plaćanja kao i cash plaćanje modul, kompenzator faze u online plaćanje industrije zbog steći najnaprednija tehnologija jezgre.

S je konstantno studija i istraživanja, kreator je razvijena sedam serijski fin i inovativnih proizvoda: čitač kartica za javne telekomunikacije, benzinskoj postaji terminala, motorizirani čitač za Self-Service terminala, 3 u 1 motorizirani čitač, kartica izdavanje rublja, dozator, online plaćanje modul itd, smo dobili jednog patenta za izum, petnaest uslužni Model patente, pet EMV potvrde, sukladnosti CE, više Autorska prava na softver i licencu za proizvodnju itd. STVORITELJ je osvojio popularnost proizvodi pouzdanost, izvanredan nastup i razumnu cijenu, proizvodi su Hvaljen widly primijeniti na području financija, telekomunikacija, pertrochemical industrije, porezne stroj, maloprodaji, osiguranja, prijevoza i zabavnih aplikacija. Tvorac pobjeda sveobuhvatan čast od klijenata po svojim brzim, odlična usluga.

STVORITELJ je stalno napreduju zajedno sa modernizacija sustava upravljanja, tijek standardizacije, intenziviranje arhitekture. Temelji se na Kinu i otišao prema svijetu, KREATOR bi stalno ići naprijed i držati kreativni, uspostavljanje grand može prosperirati sa klijentima, Maksim se uzajamno vrijednost i proslijediti industrija bolje.